طراحی سایت شخصی
معرفی
طراحی وبسایتهای شخصی برای معرفی فرد، دیدگاهها، تعقیب اهداف اجتماعی، سیاسی، علمی یا فرهنگی، ارایه سوابق، آثار، مقالات، آفرینشها و فعالیتهای هنری، علاقه مندیهای حرفه ای، فعالیتهای اقتصادی، جذب مشتری، ارایه خدمات تخصصی، یا تعقیب هر نوع علاقه مندی شخصی یا عمومی فرد یا گروهی از افراد مناسبند. وبلاگ، گالری، سایت تحلیلی، وبسایت یک استاد دانشگاه، وبسایت یک نامزد انتخاباتی، وبسایت یک نویسنده، یک وبسایت تخصصی یا فنی، وب سایت یک عکاس یا نقاش، یک سایت آشپزی، وبسایت یک کارآفرین خرد، و بسیاری دیگر از کاربردها از انواع سایتهای شخصی هستند. در طراحی گرافیک سایتهای شخصی اغلب ذوق شخصی مالک سایت بسیار مؤثر است و در پاره ای اوقات طراحی سایت خود یک اثر هنری است.
مزایا
- طراحی وب سایتهای شخصی بر خلاف وب سایتهای شرکتی که چهارچوب مشخصی دارند شامل طراحی طیف وسیعی از وبسایتهای کاربردی می شوند. گاهی این وب سایتها با هدف معرفی حرفه ای مالک، عرضه سوابق، در میان گذاشتن تجارب، عرضه آثار هنری، فرهنگی، علمی، مقالات، تصاویر، فیلم، موسیقی، کسب درآمد و مانند اینها طراحی می شود و گاه مانند بسیاری از وبلاگها هدف از راه اندازی وب سایت پیگیری بخشی از علایق فرد یا افراد به صورت آنلاین است.
- محدود نبودن چارچوبهای طراحی سایتهای شخصی به طراح و سفارش دهنده امکان بروز خلاقیت بیشتری را در ظاهر گرافیکی و چیدمان بخشهای سایت می دهد.
- برای طراحی سایتهای شخصی عموماً به دلیل فردی بودن کاربرد سایتها هزینه ها پایینتر است و اغلب مالک سایت شخصاً قادر به انجام بخش عمده ای امور مدیریت و نگهداری سایت است.
- سایتهای شخصی به مالکانشان امکان می دهند فراتر از نرم افزارهای اجتماعی متداول که ماهیتی روزمره دارند علایق خود را با عمق بیشتر و به صورت پایدارتر در فضای آنلاین با مخاطبانشان در میان بگذارند.
- برای افرادی که از ذوق و نوآوری یا تخصص مناسب برخوردارند وبسایتهای شخصی می توانند سکوی مناسبی برای قدم گذاشتن در فضای کسب و کار آنلاین باشند یا آنها را با گروه گسترده تری از مشتریان احتمالی مرتبط کنند.
تمرکز اصلی در محتوای وبسایتهای شخصی بشرح زیر می باشد:
ساختار پیشنهادی برای طراحی سایت شخصی: