طراحی سایت دانشگاهی
معرفی
با توجه به فراگیری اینترنت، طراحی سایت دانشگاهی قوی و جامع و کاربرپسند امری اجتناب ناپذیر در جهت جذب دانشجویان و دانش پژوهان و تأمین نیازهای آموزشی و پژوهشی دانشجویان و هیأت علمی می باشد.
قسمتهای مختلف یک وبسایت دانشگاهی میتواند شامل صفحات مربوط به رشته های قابل تحصیل در مقاطع مختلف، دروس ارائه شده در هر مقطع و ترم تحصیلی، معرفی اساتید و هیأت علمی، کادر مدیریتی، معرفی ساختمانها، دپارتمانها، معاونتها، امکانات پژوهشی، کتابخانه، پورتال آموزشی، امکانات تفریحی و فوق برنامه، اخبار، برنامه ها، همایشها و سمینارها، مراسمات و سخنرانیها، صفحه های شخصی دانشجویان و… باشد. طراحی سایت دانشگاهی کامل و جامع طراحی یک پرتال قوی برای برآورده سازی هر آنچه است که دانشگاهی در زمان حاضر نبودن در دانشگاه به آن نیاز دارد.
مزایا
با طراحی سایت دانشگاهی، افراد جویای تحصیل و علاقمند به ادامه تحصیل قادر خواهند بود از وضعیت کلی دانشگاه مربوطه اطلاعات لازم را بدون مراجعه حضوری کسب نمایند و با توجه به علاقه مندیها و توانمندیهای ذاتی و همچنین امکانات موجود در آن دانشگاه نسبت به انتخاب رشته تحصیلی و مکان تحصیل خود خیلی سنجیده تر و پخته تر عمل نمایند.
دانشجویان آن دانشگاه جهت اطلاع از وضعیت تحصیلی خود و دریافت کارنامه تحصیلی، اطلاع از دروس ارائه شده در ترم های تحصیلی، انتخاب واحد و ثبت نام، و همچنین اطلاع از اساتید و مواردی اینچنینی مجبور به مراجعه حضوری نمی باشند و این امر باعث هر چه بیشتر شدن دانشجویان آن دانشگاه خواهد شد.
به علاوه وب سایتهای دانشگاهی معتبر با امکان وارد شدن دانشجو به پرتال به او امکان دسترس به منابع کتابخانه و نشریات و ژورنالهای پژوهشی موجود، استفاده از ایمیل دانشگاهی و احیاناً ایجاد صفحه شخصی حاوی رزومه دانشگاهی وی را می دهند.
گزارش فعالیتهای دانشگاه و فعالیتهای علمی، فرهنگی، پژوهشی، هنری و آموزشی، ارتباط با مدیریت و معاونتها، دسترس به امکانات رفاهی، اطلاعات تماس، تسهیل ارتباط بین دانشگاهیان در سراسر جهان از دیگر ویژگیهای طراحی سایت دانشگاهی جامع است.
تمرکز اصلی در محتوای وبسایتهای دانشگاهی بشرح زیر می باشد:
ساختار پیشنهادی طراحی سایت دانشگاهی: