ضوابط نوشتن متن آگهی برای تبلیغات در گوگل ادوردز
تبلیغات در گوگل تبلیغ در گوگل ضوابط نوشتن متن آگهی برای تبلیغ در گوگل موردی بسیار پرنکته است. متن تبلیغ در گوگل ادوردز ضوابطی هم برای URLهای استفاده شده -URL نمایشی و URL مقصد- دارد. علاوه بر محدودیت کاراکتری که در مطلب پیش تحت عنوان ضوابط نوشتاری متن آگهی به آن اشاره کردیم و در این مقاله به سایر ضوابط نوشتن متن آگهی میپردازیم.
ضوابط نوشتن متن آگهی برای تبلیغ در گوگل
- URL نمایشی باید یک وبسایت باشد و URL مقصد باید یک صفحهی HTML باشد. پسوند فایل مهم نیست: htm ،html ،asp ،php ،jsp همه قابلقبولند. اما نمیتوانید در URL مقصد لینک یک آدرس ایمیل یا یک فایل غیر HTML مثل PDF ،WORD ،JPG یا… را قرار دهید.
- یکی از اصول ضوابط نوشتن متن آگهی این است که دامنهی URL نمایشی باید با دامنهی URL صفحهی فرود یکی باشد. میتوانید از هدایت مجدد (redirect) مثلاً از یک سرویس کوتاهساز URL استفاده کنید؛ به شرطی که صفحهی مقصد نهایی روی همان دامنهی نمایش داده شده باشد. به عبارت دیگر اگر شما وبسایتی را تبلیغ میکنید باید بازدیدکنندهها را به همان وبسایت بفرستید نه وبسایتی دیگر.
- خیلی مهم است که در تبلیغات گوگل به این نکته هم توجه داشته باشید که مانند دامنه، این قاعده در مورد زیردامنه ها نیز، صدق میکند. اگر شما در URL نمایشی flowers.mysite.com را تبلیغ کرده باشید نمیتوانید مراجع را به www.mysite.com بفرستید. اما برعکس آن ایراد ندارد؛ یعنی شما میتوانید www.mysite.com را تبلیغ کنید و کاربر را به flowers.mysite.com بفرستید. برخی آگهیدهندهها برای دور زدن این قاعده از هدایت مجدد استفاده میکنند؛ حتی اگر به این طریق آگهی شما در ابتدا تأیید شود، ممکن است در نهایت مهر عدم تأیید بخورد.
- گرچه دامنهی نمایش داده شده باید درست باشد، اما لازم نیست هر چیزی که بعد از آن هم نوشته میشود دقیق باشد. شما 35 کاراکتر در اختیار دارید و اگر هنوز تا محدودیت کاراکترتان تعداد کافی جای خالی دارید میتوانید کلمات یا عبارتهایی پس از آن اضافه کنید. با این کار میتوانید مرتبط بودن آگهیتان را افزایش دهید، حتی اگر کلمات اضافی واقعاً نمایشدهندهی صفحات وب یا دایرکتوریها نباشند. مثلاً میتوانید کلیدواژه، مکان یا شماره تلفن به آخر URL اضافه کنید تا آگهیتان مشخصتر شود یا ارتباط بیشتری با جستار کاربر داشته باشد:
www.نام دامنهی سایت.com/Tehran-***
www.نام دامنهی سایت.com/شماره تلفن
www.نام دامنهی سایت.com/فروش استثنایی
www.نام دامنهی سایت.com/زمینهي کاری
اما توجه کنید که اگر در بحث تبلیغات در گوگل جستجوکننده به هر دلیلی تصمیم بگیرد URL نمایشی شما را مستقیم کپی-پیست کند یا دستی تایپ کند و شما از تکنیک بالا استفاده کرده باشید -یعنی URL نمایشی به صفحهای اشاره کند که در واقع وجود ندارد- ممکن است با یک پیغام «Page Not Found» یا صفحهی خطای 404 مواجه شود.
برای رفع این مشکل و رعایت ضوابط نوشتن متن آگهی میتوانید یک صفحهی 404 مناسب با امکان جستجو برای یافتن موضوع مورد نظر طراحی کنید یا به شکل خودکار صفحههای 404 را به یک صفحهی واقعی به ترجیح خودتان هدایت کنید، مثلاً به صفحهی خانگی خودتان یا URL مقصد مورد نظر کاربر.
- ضرورتی ندارد URL مقصد همان URL نمایشی باشد. هر صفحهای از وبسایت تبلیغ شده را میتوانید انتخاب کنید. URL مقصد میتواند تا 1024 کاراکتر باشد.
- نکتهی آخر اینکه در ضوابط نوشتن متن آگهی باید در نظر داشت که URL نمایشی از www تا پسوند دامنه (مثلاً com.) را گوگل ادوردز با حروف کوچک نمایش میدهد حتا اگر شما آنها را با حروف بزرگ وارد کرده باشید. اما اگر کلمههای اضافییی پس از دامنه قرار دهید- چنانکه در بالا نشان دادیم- گوگل ادوردز به این کلمهها و کاراکترها امکان نشان داده شدن با حروف بزرگ را میدهد:
www.mysite.com/Tehran
این قاعده در آگهیهای نشان داده شده در شبکهی شرکای جستجو یا شبکهی نمایشی گوگل صادق نیست و در آنجاها حروف بزرگ به کار رفته در URL نمایشی همواره حفظ میشوند و نمایش داده میشوند.
- برای زبانهای شرق آسیا (چینی، ژاپنی، کرهای) کاراکترها دوبایتیاند. در نتیجه محدودیت تعداد کاراکتر در گوگل ادوردز متفاوت است. سرخط میتواند تا 12 کاراکتر باشد و سطرهای توصیفی و URL نمایشی میتوانند تا 17 کاراکتر باشند.
در کمترین زمان، رتبه اول گوگل باشید!
اگر می خواهید در کمترین زمان، در صفحه اول گوگل باشید، کارشناسان ثمین ادوردز به شما کمک خواهد کرد در کمترین زمان، یک کمپین پرقدرت، بهینه با کمترین هزینه راه اندازی کنید. برای مشاوره رایگان تبلیغات در گوگل هم اکنون با ما تماس بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!